صفحه اصلي > سایت > اخبار 
 


  چاپ        ارسال به دوست

گزارش خبری

دیدار رئیس و جمعی از اعضای هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی با اعضا دفترنمایندگی سبزوار

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی سازمان در این نشست که با حضور رئیس سازمان و جمعی از اعضای هیات مدیره و شهردار سبزوار برگزار شد، در ابتدا آقای مهندس حسین امیر بیگی ضمن خوش آمدگویی به بیان مسائل و مشکلات مهندسین سبزوار پرداخت.

در ادامه مهندس بشیر ریاست سازمان  با ویژه خواندن سبزوار از نظر ساخت و ساز برای حضور در جمع مهندسین سبزوار ابراز خوشحالی کرد و بیان داشت مهندسین باید سعی در پایه گذاری فنی در شهر داشته باشند.

وی ادامه داد: شهری خوب پیشرفت میکند که خوب ساخته شود و این وظیفه مهندسین و اعضای سازمان است که بر خوب ساختن نظارت کنند، مهندسین باید سعی کنند طبق طرح تفصیلی شهر ساخته شود و کاری در خارج از طرح انجام ندهند چون در طرح های تفصیلی همه موارد و الزامات شهرسازی توسط مشاورین و مراجع رسمی رعایت شده است.

در ادامه مهندسین عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان در نمایندگی سبزوار به بیان مشکلات و موانع در حوزه کاری خود از قبیل مشکلات سامانه های برخط سازمان، حوزه مالی و .....پرداختند، اعضا هیات مدیره و مدیران سازمان به همراه   شهردار سبزوار پاسخگوی پرسشهای اعضا بودند.

 



١٥:٢١ - سه شنبه ٢٩ فروردين ١٤٠٢    /    عدد : ٣٥٤٣    /    تعداد نمایش : ١١٠٣


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: