صفحه اصلي > سایت > اخبار 
 


  چاپ        ارسال به دوست

گزارش خبری

بازدید مهندسان مکانیک سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی از مجتمع دانش‌بنیان طلایه





جمعی از مهندسان مکانیک عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی  از خطوط تولید و بخش‌های مختلف مجتمع دانش‌بنیان طلایه، طراح و تولیدکننده کنتورهای آب بازدید میدانی کردند. 

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی، در این بازدید که هفتم اردیبهشت ماه برگزار شد، مهندسان با فعالیت‌ها و تولیدات این مجتمع صنعتی که بیش از 450 نفر در آن مشغول به کار هستند، آشنا شدند.  
مهندس رحمانی، رئیس هیات مدیره مجتمع دانش‌بنیان طلایه، در ابتدای بازدید در سالن همایش‌های این مجتمع از وضعیت نامناسب آب کشور خصوصا در حوزه انشعابات و چالش‌های آن گفت. 
 
همچنین در ادامه این بازدید نیز برخی محصولات مجتمع طلایه مانند ارائه سامانه هوشمند مدیریت آب(سهماب) به همراه شیر قابل کنترل از راه دور و دیتالاگرها و سامانه نرم افزاری مربوط به کار پایش و ارائه به روز اطلاعات مصرف آب به بازدیدکنندگان معرفی شد.


١٠:٠٦ - شنبه ٢٣ ارديبهشت ١٤٠٢    /    عدد : ٣٥٨٠    /    تعداد نمایش : ٧٥٠


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: